Σχέδιο Νόμου «Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας ...»


Η συζήτηση για το Σχέδιο Νόμου «Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας  και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης»   ξεκίνησε  την Τρίτη 20/7/2010 το απόγευμα στο 1ο Θερινό Τμήμα της Βουλής.

Ο  Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ  Λακωνίας  κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος  ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή είπε:


"Aυτό το μικρό νομοσχέδιο που παράγει μεγάλο έργο, όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός μας Εκπρόσωπος, είναι ένα διαχειριστικό νομοσχέδιο και είναι ένα από τα πιο πολιτικά νομοσχέδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα στα θέματα της υγείας, γιατί πιστεύω ότι όταν κανείς διαχειρίζεται την καθημερινότητα, κάνει πολιτική. Και όταν μάλιστα αυτή την καθημερινότητα την διαχειρίζεται στα πλαίσια του εφικτού, τότε η πολιτική είναι επιτυχημένη.... "

 

Επίσης , κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε χαρακτηριστικά:


« … Προσπαθούμε, λοιπόν, με την ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων, να εξισορροπήσουμε το δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα. Μεγάλη τομή.
Γίνεται μια προσπάθεια. Ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλά, γιατί δεν έχουμε μαγικό ραβδί, το ξέρουμε όλοι. Αλλά τουλάχιστον τα θετικά πρέπει να τα λέμε.Οτι γίνεται μια προσπάθεια ειλικρινής. Και ότι μπορέσαμε και  αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να κάνουμε αυτά τα πράγματα που λέει το νομοσχέδιο, είναι πάρα πολύ σημαντικό ... ».

 

 

Δείτε στο VIDEO ολόκληρη την ομιλία του κ. Γρηγοράκου στη Βουλή.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Aρθρο αυτό αναγνώστηκε 14368 φορές  (Εως 2/10/2010, 11:00 μμ. Powered by web1counter , Urchin Software and Google Analytics).