Δήμος Ευρώτα


Γρυπιώτης : Σύναψη συνεργασιών για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του Δήμου Ευρώτα

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο οποίος βρίσκεται στον Δήμο Χαλντενσλέμπεν της Γερμανίας από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 1050 χρόνων της παλαιάς πόλης τους, συμμετείχε χθες σε σύσκεψη εργασίας με θέμα «Εκπαίδευση Ελλήνων Νέων στην περιοχή του Χαλντενσλέμπεν – Δυνατότητες χρηματοδότησης».

30/8/2016

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Έπαρχου Σαξωνίας κ. Ουόλκερ, του Διευθύνοντα Συμβούλου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Μαρτζ και της Δημάρχου Χαλντενσλέμπεν κ. Μπλένκλε.

Η σύναψη συνεργασιών για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του Δήμου Ευρώτα και η δημιουργία επιχειρήσεων για την απορρόφηση ανέργων βρέθηκαν στην ατζέντα της σύσκεψης που είχε ο Δήμαρχος Ευρώτα με τη γερμανική πλευρά, η οποία δηλώνει πρόθυμη να προχωρήσει στην υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων και δράσεων.

Άλλωστε ο Δήμαρχος Ευρώτα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα του Δήμου και να εκθειάσει την ποιοτική διαφορά τους εξαιτίας του κλίματος και της γεωγραφικής θέσης της περιοχής μας.

Η αποστολή του Δήμου Ευρώτα επιστρέφει σήμερα το βράδυ με την ικανοποίηση ενός ταξιδιού με όμορφες εμπειρίες ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και ουσιαστικές συναντήσεις για την εξέλιξη και ανάπτυξη του Δήμου Ευρώτα.