Α.Ε Σπάρτης


Α.Ε Σπάρτης ΠΑΕ : Φιλικό με Πανελευσινιακό

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη Football League της νέας περιόδου.

Αντίπαλος θα είναι ο Πανελευσινιακός και η σέντρα της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στις 17:30.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν 2016-2017 θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

============

Τρία δυνατά φιλικά προετοιμασίας

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει για τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής στη Football League της σεζόν 2016-2017.

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου 2013 με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Στο ίδιο γήπεδο η ομάδα μας θα υποδεχτεί τον Αχαρναϊκό στις 21 Αυγούστου και τον ΑΟ Ζευγολατιού στις 24 Αυγούστου.

Η σέντρα των αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 17:30.