Θεατρική Ομάδα «ἰᾶσθε θεάτρῳ»


Εντυπωσιάζει η Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα «ἰᾶσθε θεάτρῳ»

Η Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα «ἰᾶσθε θεάτρῳ» που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, την 27η Ιουλίου 2016 παρουσίασε στην Πλύτρα Δήμου Μονεμβασίας το κλασσικό έργο του Θεάτρου Σκιών "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι" σε σκηνοθεσία Χριστίνας Λαμπούση.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη απόδοση του έργου αυτού, αφού για πρώτη φορά επιχειρείται να αποδοθεί η κίνηση των φιγούρων του Θεάτρου Σκιών με ανθρώπινα σώματα.

Το εγχείρημα τούτο αγκάλιασε το πολυπληθές κοινό της Πλύτρας, του οποίου η συμμετοχή καθ'όλη τη διάρκεια της παράστασης ήταν συγκινητική.

Πράγματι είναι αξιέπαινη η προσπάθεια αυτών των παιδιών, τα οποία ενώ δεν είναι επαγγελματίες του χώρου, θυσιάζουν προσωπικό χρόνο και αφιερώνονται στο θέατρο.

Όσοι θέλουν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις επόμενες παραστάσεις της ομάδας στους Μολάους 10 Αυγούστου 2016, στη Μονεμβασία 17 Αυγούστου 2016 και στο Ξηροκάμπι 24 Αυγούστου 2016.

Οι προσπάθειες αυτές πρέπει να επιβραβεύονται από όλους μας, προκειμένου να βρίσκουν το κουράγιο να συνεχίζουν να μας διασκεδάζουν.

Δείτε το φωτορεπορτάζ


φωτογραφίες Μιχάλης Καρούνης