Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα

Συνελήφθησαν, σήμερα (22.7.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 24 και 45 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος 27χρονου ομοεθνή τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη, προέκυψε ότι ο 24χρονος και ο 45χρονος, σήμερα (22.7.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τον 27χρονο χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντοπίστηκαν ο 24χρονος και ο 45χρονος σήμερα (22.7.2016) το πρωί και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.