Δήμος Ευρώτα - «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016»


 Το Θέατρο πρωταγωνιστεί στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016 του Δήμου Ευρώτα

Μία όμορφη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Επιδαύριο Θέατρο στο Βλαχιώτη την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 παρακολουθώντας την παράσταση «Τα Μωρά Τα Φέρνει Ο Πελαργός» από την Εθελοντική Θεατρική Ομάδας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Η παρουσίαση του έργου ήταν εξαιρετική και προσέφερε άφθονο γέλιο στους θεατές. Στο τέλος οι ηθοποιοί απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων, ενώ οι ίδιοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκέπτονται κάθε χρόνο τον Δήμο Ευρώτα.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, οι οποίοι σε έναν σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της παράστασης αναφέρθηκαν στους στενούς δεσμούς που συνδέουν τους δύο δήμους και στην προσπάθειά τους να ενισχύουν κάθε μορφή εθελοντισμού.

Ειδικότερα ο κ. Κωνσταντέλλος έκανε μνεία στο θέατρο, το οποίο χαρακτήρισε «στολίδι» για τον τόπο μας, και απένειμε τα εύσημα σε όσους υλοποίησαν την κατασκευή του, ενώ δήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει η συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα σε κάθε επίπεδο.

Επίσης, παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Χάρης Κυριακίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα Θεόδωρος Μπόλλας, Γεώργιος Σωτηράκος, Ηλίας Παναγιωτακάκος, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα.