Δήμος Ευρώτα - Αθλητισμός


Ο Δήμος Ευρώτα στους τέσσερις Δήμους που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ταϊβάν όπου θα διεξαχθούν οι 50οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες (International Children’s Games)

Ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις Δήμους που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, τη Νέα Ταϊπέι όπου θα διεξαχθούν οι 50οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες (International Children’s Games).

Με το σύνθημα «Be Strong, Be Friends» «Ήμαστε Δυνατοί, Ήμαστε Φίλοι» αναχωρεί την Κυριακή 10/7/2016 για τη Νέα Ταϊπέι η αποστολή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ευρώτα στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες 2016.

Τα μέλη της αποστολής ταξιδεύουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωρίσουν τη μακρινή χώρα Ταϊβάν αλλά και να έρθουν σε επαφή με όλους όσους βρεθούν εκεί προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Ο προπονητής και συντονιστής της αποστολής που θα ταξιδέψει στη Νέα Ταϊπέι ανέφερε τα εξής λίγο πριν την αναχώρηση : «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ευρώτα Λακωνίας, κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, να συστήσω και να συντονίσω την ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ευρώτα στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στη Νέα Ταϊπέι της Ταϊβάν, από την 11η Ιουλίου έως την 15η Ιουλίου 2016.

Τα τελευταία περίπου 10 χρόνια ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Σκάλας διαθέτει ακαδημίες στίβου με στόχο την άθληση των παιδιών, την εκγύμνασή τους και την εν γένει ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Μέσα σε αυτές τις ακαδημίες έχουν γαλουχηθεί αθλητές οι οποίοι έχουν εκπροσωπήσει το Σύλλογό μας σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρους σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους μου τους αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν τη συμμετοχή τους με σκληρή δουλειά, να απολαύσουν αυτή την παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, να επιστρέψουν με πλούσιες εμπειρίες και να μεταδώσουν το μήνυμα της ειρήνης και της αρμονικής συνύπαρξης».

Την αποστολή, βεβαίως, συνοδεύουν οι ευχές του Δημάρχου Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα.

ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

ΑΘΛΗΤΕΣ

ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                      ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΦΙΦΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                    ΔΡΟΜΟΣ 100μ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑ                            ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ                            ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΜΠΑΤΣΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ                    ΔΡΟΜΟΣ 100μ- ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ

ΚΟΥΡΛΑ ΣΟΦΙΑ                                           ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ

ΣΑΡΡΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ                                     ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ

ΠΑΝΤΟΥΡΑΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                   ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΥ  : ΜΕΝΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ                : ΒΕΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ