1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Open Plytra Beach Games Ζίου-Ζίτσου


1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Open Plytra Beach Games Ζίου-Ζίτσου στην Πλύτρα


Το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Open Plytra Beach Games Ζίου-Ζίτσου όλων των κατηγοριών διοργανώνει o Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία», από την Παρασκευή 24 Ιουνίου έως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στην παραλία Παχιάμμος Πλαζ Πλύτρας.

Το εν λόγω πρωτάθλημα τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μονεμβασίας, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ) και στηρίζεται από τα αναγνωρισμένα Αθλητικά Σωματεία Ζίου-Ζίτσου Λακωνίας.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό-ενεργά και επίσημα μέλη-σύλλογοι της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ σύμφωνα με τους κανόνες τής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και σύμφωνα με το εγχειρίδιο  των κανονισμών αγώνων και διαιτησίας (Βασική έκδοση) της  Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. (περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω αποτυπώνονται στην αντίστοιχη επίση ιστοσελίδα www.jujitsu.gr).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν αγώνες πλήρους επαφής ενός αυθεντικού αθλήματος σ’ ένα πολύ ευχάριστο και πρωτότυπο περιβάλλον.

Με τις ευχαριστίες προς όλους και κάθε επιτυχία προς τους Αθλητές.

Εκ του Συλλόγου

Θεοδούλη Σπυριδάκου

Πρόεδρος ΔΣ

Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Παπαδιανίκων-Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία"