ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Ο «ΔΙΑΥΛΟΣ» γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας «Δίαυλος», πραγματοποίησε όπως είχε προγραμματιστεί, σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, στη Νεάπολη Δήμου Μονεμβασίας και στην Ελαφόνησο.

  •  Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή παράσταση για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο με τίτλο: «Η Φάρμα του Διαδικτύου» από την θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι».

Η παράσταση έλαβε χώρα στο παλαιό Δημοτικό σχολείο Νεαπόλεως, του Δήμου Μονεμβασίας.

  • Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, και ώρα 21:00μ.μ., πραγματοποιήθηκε μουσική παράσταση από την Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Βοιών Δήμου Μονεμβασίας, στην Πλατεία του Λιμανιού στην Ελαφόνησο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα  Επιστημονικά Στελέχη του Κέντρου, θα θέλαμε να αποδώσουμε θερμές ευχαριστίες  στους  Δήμους  Μονεμβασίας & Ελαφονήσου, στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δ. Μονεμβασίας, στην Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Βοιών Δ. Μονεμβασίας και την Μαέστρο κα Φερδιανάκη Φανή καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βατίκων, για την βοήθεια και αγαστή συνεργασία, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχή  πραγματοποίηση των προαναφερθέντων εκδηλώσεων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς επικοινωνίας που επικοινώνησαν την συγκεκριμένη εκδήλωση στο κοινό, ώστε να ενημερωθεί και να συμμετέχει.

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας «Δίαυλος»