Επίσκεψη Αποστολόπουλου και Γκούμα στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.


 

Το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, επισκέφθηκαν στις 10/5/2011 ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Καθηγητής κ. Πάνος Γκούμας.Κατά τη συνάντηση ο κ. Γκούμας, παρουσία του κ. Αποστολόπουλου και του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νίκου Κουφού, μίλησε  στα στελέχη όλων των υπηρεσιών του Ιδρύματος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το παραγόμενο έργο και συζήτησε εκτενώς τόσο τα τρέχοντα προβλήματα του Νοσοκομείου, όσο και αυτά που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ γενικότερα.

Από την πλευρά του ο κ. Γκούμας υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθειά του για άμεση επίλυση θεμάτων του Νοσοκομείου που εκκρεμούν λόγω αναιτιολόγητης γραφειοκρατίας και δήλωσε πως παρακολουθεί συνεχώς την πορεία του Νοσοκομείου η οποία όπως χαρακτηριστικά  ανέφερε : « Πρόκειται για μια αξιοπρεπή παρουσία του Ιδρύματος στη λακωνική κοινωνία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι αυτή την εποχή. »

Τέλος, ο  κ. Αποστολόπουλος, επέδωσε στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κουφό, τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.