ΑΕ Σπάρτη


Ενημέρωση για τη φιέστα της ΑΕ Σπάρτη

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕ Σπάρτη θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο σε φιλικό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.45 και οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 5 και 10 ευρώ.

Πριν τη σέντρα θα βραβευτεί ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ΕΠΣ Λακωνίας και ο προπονητής του Ατρομήτου Τραϊανός Δέλλας από την διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί η απονομή του Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ΑΕ Σπάρτη και η βράβευση των ποδοσφαιριστών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη έχει φροντίσει στη συνέχεια για τη διασκέδαση όλων των φιλάθλων με μουσική, φαγητό και κρασί έξω από το γήπεδο.

Στον ίδιο χώρο θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με όλο τον κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας που θα έρθει στο γήπεδο για να γιορτάσει μαζί μας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Καλούμε τον κόσμο σε μια φαντασμαγορική βραδιά με πολλές εκπλήξεις και στιγμές χαράς και υπερηφάνειας για τη φετινή επιτυχία της ομάδας μας που πρόσθεσε ακόμα μια "χρυσή" σελίδα στην ιστορία της.

ΑΕ Σπάρτη