Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις 5.5.2016 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 71χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

ΕΠΙΣΗΣ,

Συνελήφθη, στις 4.5.2016 το απόγευμα, στο 26ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σπάρτης-Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5,3 γραμμαρίων, τρίφτης κάνναβης και βάζο με υπολείμματα ελαίου κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

και,

Συνελήφθησαν, στις 3.5.2016 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 39 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης.