Αστυνομικό Δελτίο.


Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Σπάρτη


Συνελήφθη, στις 29.4.2016 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 34,1 γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα των παραβάσεων των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα


Συνελήφθησαν, στις 29.4.2016 το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τάραψας - Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 46 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 20,4 γραμμαρίων, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 114 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 φυσίγγια, δύο (2) μαχαίρια και σπαθί, καθώς και μια θήκη περιστρόφου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Επίσης,

Συνελήφθη, στις 29.4.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) ξύλινο ρόπαλο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Και,

Συνελήφθη, στις 2.5.2016 το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για απόπειρα κλοπής.