Αστυνομικό Δελτίο


Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα, για τη συμμετοχή του στη καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίσθηκε στη Λακωνία

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν όλοι οι ανωτέρω, μετά από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Γυθείου

Σε συνέχεια του από 24.9.2015 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία και την κατάσχεση συνολικά 328 δενδρυλλίων και 88 κιλών κάνναβης, ζυγαριάς ακριβείας κ.α., συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) καλλιεργητών της.

Πρόκειται για δύο (2) 41χρονους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, έναν (1) άντρα και μία (1) γυναίκα, αντίστοιχα, καθώς και για έναν (1) 44χρονο ημεδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν, στις 12.4.2016 το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, μετά από Εντάλματα Σύλληψης, που εκδόθηκαν σε βάρος τους από τον κ. Ανακριτή Γυθείου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

ΕΠΙΣΗΣ,

Συνελήφθη, στις 11.4.2016 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε παράνομα τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται ακόμη τρία (3) άτομα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

ΚΑΙ,

Συνελήφθη, στις 12.4.2016 το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 51χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Σπάρτη Λακωνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει γραφεία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.