Δήμος Ευρώτα - Πολιτιστικά


Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης επισκέφθηκε τον Δήμο Ευρώτα

Εξαιρετική η μουσική παράσταση των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης στον Δήμο Ευρώτα, καθώς η μουσική παράσταση των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη ήταν εξαιρετική και απέσπασε το χειροκρότημα όλων όσοι παρευρέθηκαν.

Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Γιώργος Παπαδάκος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Πέτρος Νταλιάνης, η διευθύντρια του Γυμνασίου Βλαχιώτη κα. Μαριάτα Κορμπάκη, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας κ. Σπύρος Χανδόλιας, εκπαδευτικοί και μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας, του Δημοτικού Σχολείου Βλαχιώτη και του Γυμνασίου και Λυκείου Βλαχιώτη.

Τον Δήμο Ευρώτα εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θεόδωρος Μπόλλας και Δήμος Βέρδος.

Νωρίτερα, το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης επισκέφθηκε την πλατεία «Πηγών» στη Σκάλα, περιηγήθηκε σε αυτή και ενημερώθηκε σχετικά με τη βιοκλιματική «αρχιτεκτονική» της και τους σκοπούς που αυτή εξυπηρετεί.

Μαθητές και καθηγητές αναφέρθηκαν με τα θετικότερα σχόλια στην πλατεία και ευχαριστήθηκαν την παραμονή τους εκεί.

Η πρωτοβουλία γνωριμίας του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης με τον Δήμο Ευρώτα ανήκει στον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, ο οποίος καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την πολιτισμική αναβάθμιση του Δήμου και ιδιαίτερα των παιδιών.

Ο κ. Γρυπιώτης, καθώς και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Διαμαντής Μανεσιώτης, εξέφρασαν την επιθυμία να πραγματοποιηθεί μία αντίστοιχη εκδήλωση σε άμεσο χρόνο.