Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας

Συνελήφθη, στις 2.4.2016 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί διέρρηξε επιβατηγό όχημα ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα.

Επίσης,

σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε την 1.4.2016 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας, όταν άγνωστοι δράστες, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό χρήματα, ενώ μπήκαν και στην οικία του ηλικιωμένου, όπου με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Επίσης,

συνελήφθη, την 1.4.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία (1) ράβδο μήκους 48 εκατοστών και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.