Δήμος Ευρώτα - Αθλητισμός


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, ύστερα από μια εβδομάδα εντατικών και ποιοτικών προπονήσεων.

Η αποστολή της Εθνικής, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Ευρώτα και το Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» για την άριστη φιλοξενία, αναχώρησε χθες το πρωί με αρχικό προορισμό το αθλητικό κέντρο Ατέρμων στο Κιλκίς, ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας, προκειμένου να συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι νεάνιδες στο διάστημα παραμονής τους στη Σκάλα, έδωσαν δύο φιλικούς αγώνες με τις ομάδες «ΑΣΠ Κορίνθου»(Α2 Γυναικών) και "Ακρίτα Καλαμάτας" χάνοντας στον πρώτο με 3-2 και επικρατώντας στο δεύτερο με 3-0.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κος Παναγιώτης Λυμπέρης, εύχεται στην ομάδα πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και κάθε επιτυχία στο μέλλον. Τέλος, ευελπιστεί να ακολουθήσουν κι άλλα αθλητικά δρώμενα στον Δήμο Ευρώτα, με σκοπό την ανάδειξη των πολλαπλών οφελών και της παιδευτικής αξίας του αθλητισμού.