Απόκριες 2016


Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού η Νεάπολη Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας - Χρώματα, κέφι, χορός και ξεφάντωμα στο Καρναβάλι στα Βάτικα !!!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι της Νεάπολης την Κυριακή 13/3/2016, σε ξέφρενο ρυθμό με πολύ κέφι, αστεία και πειράγματα.

Τα άρματα που είχαν ετοιμάσει Σύλλογοι και Σχολεία της περιοχής με θεματολογία κυρίως από την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας κέρδισαν το χειροκρότημα.

Τα πεζοπόρα τμήματα των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της περιοχής έστειλαν μυνήματα για την φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Καταπληκτική ήταν η ιδέα του Νηπιαγωγείου όπου οι μικροί καρναβαλιστές ντυμένοι στα χρώματα της φύσης μοίραζαν στον κόσμο μικρά φυτά σε γλαστράκια.

Το καρναβάλι κάλυψε μουσικά και η φιλαρμονική Νεάπολης ντυμένη όπως το απαιτούσε η μέρα, όμως αυτό που απογείωσε το κέφι ήταν τα χορευτικά στο ρυθμό του Latin σκορπίζοντας πολύ κέφι.

Αργότερα την πλατεία της Νεάπολης κατέκλυσαν ζογκλέρ και μάγοι που εντυπωσίασαν όλους με τα μαγικά τους και τα ακροβατικά τους.

Δείτε το VIDEO από το Καρναβάλι στα Βάτικα


ρεπορτάζ - φωτος : Παναγιώτης Πολίτης, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Δείτε το φωτορεπορτάζ