Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες


Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Ενημερώνουμε ότι ύστερα από το κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των προσφύγων, ορίζουμε την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας ως σημείο υποδοχής ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία, όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή, είναι:

  1. Τρόφιμα: παστεριωμένο γάλα 1lt μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία, που να διατηρείται εκτός ψυγείου (όχι εβαπορέ), βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάι  (σε φακελάκια).
  2. Είδη ατομικής υγιεινής: μωρομάντιλα, πάνες, σαμπουάν και υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες ή επαγγελματικές μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες.
  3. Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια.

Επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, καθώς και πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα παραπάνω είδη, μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της Ομοσπονδίας στη Σπάρτη επί της οδού Λυκούργου 61 (απέναντι και πιο κάτω από τον Άγιο Νίκωνα και την Πνευματική Εστία Σπάρτης) ως ακολούθως:

Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή από ώρα 8:00 έως 16:00, Τετάρτη και Πέμπτη από ώρα 8:00 έως 14:30 & απόγευμα από ώρα 18:00 έως 19:00. Για πληροφορίες τηλ. 2731083608.

8/3/2016 , Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο πρόεδρος                                                                                  Ο γενικός γραμματέας

        Σωτήρης Ροϊνός                                                                                Σωτήρης Ηλιόπουλος