1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο


Στο Γύθειο το 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Στον ιστορικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (πρώην Παρθεναγωγείο) ξεκινούν την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:30 μ. μ. οι εργασίες του 1ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λακωνικής και ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με την Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας.

Το τριήμερο συνέδριο με θέμα: « Ζητήματα Θεωρίας και Πράξης στην Εκπαίδευση: Σύγχρονες τάσεις και κατευθύνσεις» φιλοξενεί περισσότερους από τριάντα καθηγητές από επτά Πανεπιστήμια της χώρας ενώ οι εισηγήσεις συνολικά ξεπερνούν τις πενήντα. Η θεματολογία είναι πλήρης και αγγίζει όλα τα σύγχρονα προβλήματα της εκπαίδευσης.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου με την έναρξη των εργασιών οι διοργανωτές θα τιμήσουν τον Μανιάτη Πανεπιστημιακό Δάσκαλο Θεόδωρο Γ. Εξαρχάκο, Ομότιμο Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η προσφώνηση θα γίνει από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλη Γεώργιο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη αρκετές και  θα χορηγηθούν  βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και  τα Πρακτικά του Συνεδρίου σε έντυπη μορφή.