Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος"


Με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος"


Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της με μεγάλη επιτυχία στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.

Εκτός από τα μέλη και φίλοι πολλοί της Ένωσης, όπως ο πρώην Διοικητής του ΚΕΕΜ  κ. Δ. Μακρής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Π. Κομνηνός, η πρόεδρος των Συνταξιούχων Δ.Υ. Λακωνίας κ. Χριστίνα Δριβάκου, διασκέδασαν όλοι σαν μια παρέα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τρώγοντας, πίνοντας και χορεύοντας με τραγούδια του Τάσου Σκιαδά.

Στους καλεσμένους, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Βλαχάκος, που με το γνωστό χιούμορ του δημιούργησε από την αρχή μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα διασκεδαστικό κλίμα, για να βάλει στη συνέχεια και τη δική του πινελιά ο αντ/δρος Νίκος Κουφός.

Η Γραμματέας Μεταξία Παπαποστόλου, γενικών καθηκόντων αυτή τη βραδιά, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα, από την αρχή ως το τέλος ήταν πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και εξυπηρετούσα.

Τη διακόσμηση της αίθουσας επιμελήθηκε η καλλιτεχνική ομάδα της Ένωσης με πανέμορφες κατασκευές, τις οποίες στο τέλος της εκδήλωσης τις πήραν οι καλεσμένοι, μαζί με άλλα πλούσια δώρα και πίνακες ζωγραφικής, από το χέρι των καλλιτεχνών - μελών της Ένωσης.

Μετά από την ευλογία του δείπνου από τον π. Λάζαρο Σκάγκο και μέλος της Ένωσης, οι συνδαιτυμόνες τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με την ευχή : και του χρόνου με υγεία πάλι όλοι εδώ!