Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας


Τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας πραγματοποίησε στη Μονεμβάσια τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της.

Η εκδήλωση ήταν κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένη παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και επαγγελματιών της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Γράφος στον χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την μεγάλη συμμετοχή τους στην εκδήλωση στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους της Ένωσης καθώς και τις μέχρι σήμερα δράσεις της.

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά : "Η αλληλεγγύη για την οποία τόσος λόγος γίνεται τελευταία, θέλω να πιστεύω πως σε μια συγκεκριμένη περίπτωση αυτή της 4ης Φεβρουαρίου2016 επετεύχθη . Στη Λακωνία αλλά και στη Μονεμβάσια ειδικότερα περιοχές όπου η κινηματική παιδεία και ο εθελοντισμός εκλείπουν, είναι ίσως η πρώτη φορά που η κοινωνία μας λειτούργησε ενωτικά και συντεταγμένα. Στη Μονεμβάσια από τότε που καθιερώθηκε ως  ένας τουριστικός προορισμός, δεν νομίζω κάποιος να θυμάται άλλη μέρα όπου τα πάντα ήταν κλειστά. Αυτό που οι επαγγελματίες της Μονεμβάσιας πετύχαμε μαζί με τους αγρότες ,τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και γενικά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων ευελπιστούμε πως θα είναι η βάση και η απαρχή για μια καλύτερη συνεργασία, μια πραγματική Ένωση των πολιτών".

Τη πίτα ευλόγησε ο εφημέριος Μονεμβασίας π. Κωνσταντίνος Κρυπωτός ενώ τυχερή της βραδιάς ήταν η Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κα. Κατερίνα Τσαφατίνου, στο κομμάτι της οποίας βρέθηκε το φλουρί.

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας εύχεται σε όλους τους Λάκωνες Καλή και Δημιουργική χρονιά κι ένα 2016 σαφώς παραγωγικότερο από τα προηγούμενα.