Δήμος Σπάρτης - Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις


Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σπάρτης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2015

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρες 9:00 -13:00 , στην «Κεντρική πλατεία Σπάρτης», στολισμός των δέντρων από τους μαθητές σχολείων. Την ώρα του στολισμού θα ακούγονται Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Δημοτικό Μέγαρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  • Μουσική από το Δημαρχείο
  • Ώρα 19:00, άναμμα δέντρου, στην «Κεντρική πλατεία Σπάρτης» με τη Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Σπάρτης.

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρες  9:00, 10:30  και 12:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, θα υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Δώρα στη θεά», για μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης δημοτικού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρες  9:00, 10:30  και 12:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, θα υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Δέντρα ιερά από την αρχαιότητα στο  Βυζάντιο», μαθητές προσχολικής ηλικίας και δημοτικού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 19:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» (στο ισόγειο του κτιρίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης) ,Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Όμιλο Σπάρτης

ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρες  9:00, 10:30  και 12:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, θα υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Δώρα στη θεά», για μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης δημοτικού.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 12:00 , στην «Κεντρική πλατεία Σπάρτης»,  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  από τη «Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Σπάρτης».

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 18:00, στο Καστόρι στην πολιτιστική αίθουσα «Μπακή», η ομάδα «Πίπη Και Παφ – Πουφ» , θα πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια, χορό, τραγούδια και διαγωνισμούς με το Ξωτικό Παφ Πουφ και τη μασκότ  Χιονάνθρωπο καθώς ο Άγιος Βασίλης  θα μιλήσει με τα παιδιά και θα φωτογραφηθεί μαζί τους .

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  • Ώρα 11:30, στην «Κεντρική πλατεία Σπάρτης»,  η ομάδα «Πίπη και Παφ – Πουφ» θα πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια, χορό, τραγούδια και διαγωνισμούς με το Ξωτικό Παφ Πουφ και τη μασκότ  Χιονάνθρωπο καθώς ο Άγιος Βασίλης  θα μιλήσει με τα παιδιά και θα φωτογραφηθεί μαζί τους . (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» (στο ισόγειο του κτιρίου της Δημόσιας βιβλιοθήκης)
  • Ώρα 18:00, στη Γκοριτσά, η ομάδα «Πίπη και Παφ – Πουφ» , θα πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια, χορό, τραγούδια και διαγωνισμούς με το Ξωτικό Παφ Πουφ και τη μασκότ Χιονάνθρωπο καθώς ο Άγιος Βασίλης  θα μιλήσει με τα παιδιά και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

ΤΡΙΤΗ 29 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  

Ώρα 18:00, στην «Κεντρική πλατεία Σπάρτης»,  « Ο Παπουτσής και ο Καλικάτζαρος», ένα σύγχρονο Χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι από το κουκλοθέατρο  ArtooPaspartoo, που μέσα από τις αστείες αλλά και τρυφερές στιγμές, μας θυμίζει την αξία της προσφοράς και την δύναμη της αγάπης. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» (στο ισόγειο του κτιρίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης))

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Ώρα 11:30, στην «Κεντρική πλατεία Σπάρτης», Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Το Μαγικό Δεντρί» από τον καραγκιοζοπαίχτη Ανδρειώτη Αναστάσιο.(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» (στο ισόγειο του κτιρίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης))
  • Ώρα 18:30, στο Καστόρι, Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Το Μαγικό Δεντρί» από τον καραγκιοζοπαίχτη Ανδρειώτη Αναστάσιο

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Ώρα 11:00, στη Σελλασία, Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Το Μαγικό Δεντρί» από τον καραγκιοζοπαίχτη Ανδρειώτη Αναστάσιο
  • Ώρα 18:00, στο Λογκανίκο, Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Το Μαγικό Δεντρί» από τον καραγκιοζοπαίχτη Ανδρειώτη Αναστάσιο

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ώρα 18:30, στη Σκούρα, Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Το Μαγικό Δεντρί» από τον καραγκιοζοπαίχτη Ανδρειώτη Αναστάσιο

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ώρα 18:30, στο Μυστρά, Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο «Το Μαγικό Δεντρί» από τον καραγκιοζοπαίχτη Ανδρειώτη Αναστάσιο