Σύλλογος ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


Εντυπωσίασε η χορωδία «Λιόπετρα» στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στις 22 Νοεμβρίου 2015. Οι χορωδίες και τα φωνητικά σύνολα που έλαβαν μέρος στις 6 μέρες του φεστιβάλ έφθασαν στις 26 από Ελλάδα και Ευρώπη. Η εμφάνιση τους ήταν εντυπωσιακή, με άψογη απόδοση των προγραμμάτων τους.

Το Ναύπλιο πλημμύρισε από μελωδίες και έγινε πυλώνας σύσφιξης σχέσεων και πολιτισμών.

Από τη Λακωνία στο φεστιβάλ συμμετείχε η χορωδία ΛΙΟΠΕΤΡΑ του Συλλόγου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ του Δήμου Ευρώτα.

Η εμφάνιση της χορωδίας ήταν η πολυπληθέστερη όλων των αποστολών, οι χορωδοί ήταν υπέροχοι και απέσπασαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα των θεατών.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια υπό τις οδηγίες του μαέστρου της χορωδίας Δημήτρη Πάντου ήταν εξαιρετική. Τιμήθηκε μάλιστα με δύο γκραβούρες τις παλιάς πόλης του Ναυπλίου, από το Δήμο Ναυπλιέων.

Η χορωδία τραγούδησε παλιά – διαχρονικά ρεμπέτικα με εντυπωσιακό τρόπο και δέχτηκε πρόσκληση για να συμμετέχει σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ άλλων αποστολών και από το 20 Διεθνή φεστιβάλ σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2016.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους μαέστρους, τους χορωδούς, το δήμο Ναυπλιέων και ιδιαίτερα στο σύλλογο ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ του Δήμου Ευρώτα που μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις πολιτιστικές και κοινωνικές του δράσεις για μία ακόμα φορά.