Αστυνομικό Δελτίο.


Εξιχνιάστηκαν δεκαεπτά περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών και αποπειρών κλοπής σε καταστήματα στη Λακωνία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Από την εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.100 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δεκαεπτά (17) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπής σε καταστήματα, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη την 28.11.2015 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, την 28.11.2015 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 25χρονος, διέρρηξε κατάστημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.10.2015 έως και την 28.11.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας, είχε διαπράξει ακόμη δεκατρείς (13) διαρρήξεις – κλοπές και τρείς (3) απόπειρες κλοπής σε καταστήματα, από όπου είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.100 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.