Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου


1ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΩΝΟΣ «ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ»

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΜΑΣ ΟΣΙΟ ΝΙΚΩΝΑ - ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ”


Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ & ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΚΑΙ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ ΣΟΥΝ

Τον 1ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΩΝΟΣ «ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ»

Ημερομηνία διεξαγωγής: ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2015

Τόπος διεξαγωγής: Σπάρτη

Ώρα διεξαγωγής: 11.00 π.μ.

Πληροφορίες διαδρομής: Η εκκίνηση θα δοθεί από τη φερόμενη Βασιλική του Αγίου Νίκωνος στην Ακρόπολη της Αρχαίας Σπάρτης. H διαδρομή του αγώνα είναι : Αρχαία Ακρόπολη – Τριακοσίων –Λυσάνδρου –Άγιδος - Όθωνος Αμαλίας  – Αγίου Νίκωνος - Τερματισμός στην εκκλησία του Αγίου Νίκωνα.

Απόσταση διαδρομής  2.600  μέτρα

Ασφάλεια Αγώνα:
Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι και διασώστες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου και όποτε χρειαστεί.

Κατηγορίες:

ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ :
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ)
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2003 (ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2000 (ΛΥΚΕΙΟ)
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΠΡΙΝ (ΑΝΩ ΤΩΝ 18)

Ιατρική κάλυψη:
Πάνω στην διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν έμπειροι διασώστες. Επίσης για κάθε αθλητή ή αθλήτρια κάτω των 18 ετών υπεύθυνος για άδεια συμμετοχής στον αγώνα είναι ο γονέας.

Έπαθλα και δώρα:
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα αναμνηστικό δίπλωμα . Μετάλλια θα δοθούν στους 4 πρώτους άνδρες και στις 4 πρώτες γυναίκες κάθε κατηγορίας .,…

Δηλώσεις Συμμετοχής: Καρτελάκια θα δίνονται από τη Δευτέρα 9/11/2015 στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης (ώρες 9:00-15:00) , στον Ιερό Ναό του Αγίου Νίκωνος (ώρες 8:00-12:00 και 17:00-18:00) και στο χώρο της εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (ώρα 10:00). 
Φιλανθρωπική Προσφορά: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους  όπως προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (για παράδειγμα  ένα κουτί γάλα , ένα πακέτο ζάχαρη , συσκευασμένα τρόφιμα) .

Απονομές: Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Κυριακής 22-11-2015 εντός του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος κατά τη διάρκεια του εσπερινού της ενθρονίσεως της εικόνας του Οσίου Νίκωνος παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου.