Πανσέληνος Αυγούστου 2015


Μουσική εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο του Μυστρά


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας διοργανώνει σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης μουσική εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο του Μυστρά, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων στους Αρχαιολογικούς Χώρους για την πανσέληνο του Αυγούστου.

Tο τοπικό μουσικό σχήμα «ΧΟΕΣ», θα παρουσιάσει έργα μεγάλων κλασικών συνθετών και γνωστές μελωδίες του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου. Οι «ΧΟΕΣ» δημιουργήθηκαν το 2013, με σκοπό τη διάδοση της έντεχνης μουσικής και αποτελούνται από τους Παναγιώτη Κωνσταντάκη (βιολί), Γιάννη Ισμυρνιόγλου (φωνή, κιθάρα, κλαρίνο), Μαρία Γιαννακοπούλου (φωνή, κρουστά), Μαρία Κουμουτσίδη (φωνή), Νίκο Δημητρακαράκο (Ντραμς, κρουστά) και Γιάννη Βούκλιζα (ηλεκτρικό Μπάσσο, κοντραμπάσσο, φωνή). Στο πιάνο συμμετέχει η Αναστασία Νικόλαρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αρχαιολογικός Χώρος του Μυστρά θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:30 έως τις 24:00.

Πληροφορίες:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας,                                                 

Τηλ. : 27310 25363, 27310 28503