Εμποροπανήγυρη Μυστρά 2015


Εμποροπανήγυρη  Μυστρά - 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2015


Ο Δήμος Σπάρτης διατηρώντας την παράδοση διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την Εμποροπανήγυρη στο Μυστρά.

Λειτουργεί κάτω από την καστροπολιτεία  εδώ και πολλά χρόνια και πραγματοποιείται στη μνήμη του Ιωάννου του Προδρόμου.

Αποτελεί αξιοσημείωτη παράδοση πολλών γενεών, σημείο αναφοράς της εμπορικής αλλά και της πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου μας.

Δεν είναι ένα απλό γεγονός.

Είναι ένας ζωντανός οργανισμός, στον οποίο περικλείεται η ψυχή του τόπου μας, η δημιουργικότητα, η ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ΄ αυτό.

Σας καλούμε λοιπόν στην εμποροπανήγυρη του Μυστρά , η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2015.

Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιχνίδια, χορός, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση είναι μερικά στοιχεία της επιτυχίας του.

Αξίζει να επισκεφθεί κάποιος τη Σπάρτη και το Μυστρά τις μέρες της εμποροπανήγυρης με θετικό πνεύμα και καλή διάθεση, για να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και το άγχος που μας έφερε η πρωτοφανής οικονομική κρίση.

Ο επισκέπτης καλό θα είναι να γνωρίσει το μοναδικό στο είδος του μουσείο φωτογραφικών μηχανών "Τάκη Αϊβαλή" ,το οποίο θα είναι ανοιχτό από 9.00 π.μ. μέχρι 10.00 το βράδυ, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο.

Από το Δήμο Σπάρτης