Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Οι αγαπημένοι μας ομογενείς, που ζουν και προοδεύουν σ’ όλης της Γης τα μήκη και τα πλάτη, έχουν ανταποκριθεί με συγκινητική προθυμία στην κατά καιρούς έκκληση του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου, για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να συνεχίσουν την προσφορά τους στους ηλικιωμένους, τα παιδιά και στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Επειδή το Καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και στη Λακωνία μας, παρακινούμενοι από τη νοσταλγία και την αγάπη τους προς την ιδιαίτερη πατρίδα τους, επιθυμούμε και εφέτος να πούμε το μεγάλο «Ευχαριστώ» και προσωπικά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη λακωνική γη.

Για το σκοπό αυτό στις 17 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 το απόγευμα, στον περίβολο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, προσκαλούμε όλους τους ομογενείς μας που θα ευρίσκονται στη Λακωνία, προκειμένου να τους προσφέρουμε ένα κέρασμα (γλυκό και αναψυκτικό) και να τους ψυχαγωγήσουμε για μία ώρα με παραδοσιακή μουσική.

Με τον τρόπο αυτόν και εκείνοι θα χαρούν, γιατί με τα ίδια τους τα μάτια θα δουν πού πηγαίνουν τα χρήματά τους και με τα ίδια τους τα αυτιά θα ακούσουν από τον υπεύθυνο Μητροπολίτη τους τις εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες των ευεργετημένων τροφίμων των ιδρυμάτων μας.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους, για τους εκπροσώπους ομογενειακών Συλλόγων και Σωματείων. Επειδή δε γνωρίζουμε ποιοι θα ευρίσκονται στη Λακωνία, θα ανακοινωθεί η πρόσκληση και από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, από το Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως και από τον Εφημέριο της κάθε Ενορίας.Παρακαλούμε και κάθε μόνιμο κάτοικο της περιοχής μας να ενημερώνει κάθε επισκέπτη ομογενή μας.

Αγαπητοί μας Ομογενείς,

Σας περιμένουμε όλους στις 17 Αυγούστου 2015, στις 7.30 το απόγευμα στον περίβολο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, για να σας πούμε και από κοντά το Μεγάλο «Ευχαριστώ» μας για την έμπρακτη αγάπη σας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑI ΣΠΑΡΤΗΣ