Θέματα Υγείας , Λακωνία


Αποστολή Κινητής Μονάδας στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης


20/7/2015

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ι. Μπασκόζου, αποστέλλεται Κινητή Μονάδα, συνοδευόμενη από ακτινολογικό μηχάνημα, προκειμένου να ενισχύσει τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νεάπολης.  Επιπροσθέτως εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταλεί άμεσα κλιμάκιο για την ψυχολογική υποστήριξη των κατοίκων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Ι. Μπασκόζος την Παρασκευή 17/7/2015 μετέβη εσπευσμένα στη Νεάπολη, λόγω των έκτακτων συνθηκών που προέκυψαν με την εκδήλωση πυρκαγιάς στο νομό Λακωνίας, προκειμένου να συνδράμει στην εξασφάλιση πλήρους ετοιμότητας των τοπικών δομών Δημόσιας Υγείας. Ο κ. Μπασκόζος επισκεπτόμενος το Κέντρο Υγείας της περιοχής δήλωσε: « Δυστυχώς η καταστροφή είναι μεγάλη στη Νεάπολη, μεγάλη ελπίδα όμως η διάθεση προσφοράς και το φιλότιμο του προσωπικού».

Νεώτερη ενημέρωση Σύμφωνα με πληροφορίες μας από κατοίκους της περιοχής, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 η κινητή μονάδα συνοδευόμενη από ακτινολογικό μηχάνημα ήταν σταθμευμένη στην είσοδο του Κέντρου Υγείας και εξυπηρετούσε τους έχοντας ανάγκη.