Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας


Ανακοίνωση

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας και ο επαγγελματικός κόσμος της Μονεμβάσιας, δηλώνουμε την αμέριστη και ανιδιοτελή αλληλεγγύη και αγάπη μας στους φίλους, συνδημότες και συνανθρώπους μας της περιοχής των δοκιμαζόμενων Βατίκων.

Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ή μας ζητηθεί μέσω του Δήμου, της Περιφέρειας, της Εκκλησίας ή όποιου άλλου φορέα τυχόν συσταθεί, προκειμένου να ενισχύσουμε τη προσπάθεια των Βατίκων και των Βατικιωτών να ξαναστήσουν τα σπιτικά τους και τις περιουσίες τους μετά τη βιβλική καταστροφή που υπέστησαν.

Τέτοιες δύσκολες ώρες, δεν αρκούν μόνο λόγια παρηγορίας και ευχολόγια αλλά δεσμεύσεις και στοχευμένες δράσεις. Η Νεάπολη και τα χωριά της πρέπει να ξαναγίνουν ο Παράδεισος της νότιας Λακωνίας και οι δοκιμαζόμενοι κάτοικοι της να ξαναβρούν το κουράγιο τους και το χαμόγελο τους.

Όλοι οι Λάκωνες κι οι δημότες του Δήμου Μονεμβασίας πρέπει έμπρακτα και ισχυρά να σταθούμε αλληλέγγυοι σ’ εκείνους τους συμπολίτες μας που έχασαν, βίαια και με τραγικό τρόπο, τις περιουσίες τους, μέσα σε λίγες ώρες.

Και φυσικά δε πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, μέσα στη ματαιότητα της καταναλωτικής μας διαβίωσης, πως σήμερα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους, αρκούσε απλά ο ανίκητος και ανεξέλεγκτος άνεμος να είχε αντίθετη κατεύθυνση.

     Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΑΦΟΣ                                                  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ