Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Παρόρι


Με κέφι το Πανηγύρι της Παναγίας της Λαγκαδιώτισσας στο Παρόρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015


Ξέφρενο κέφι και νεανικός παλμός χαρακτήρισαν ακόμα μία φορά το παραδοσιακό πανηγύρι του Παρορίου, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εορτής της Παναγίας της Λαγκαδιώτισσας, από τον Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο «ΠΑΡΟΡΙ 2011» την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 το βράδυ, στην πλατεία του Κεράμου.

Υπό τους ήχους της  ορχήστρας  «Λαϊκές Νότες» του Νίκου Βορίλα, τη Δήμητρα Σκοτίδα και τον Δημήτρη Λαμπρινάκο στο τραγούδι καθώς  και  τον Παναγιώτη Αγγελάκο στο κλαρίνο, το κέφι του κόσμου έφτασε στο ζενίθ. Η πολυπληθής νεολαία κράτησε τα σκήπτρα στο χορό, συμπαρασύροντας και τους μεγαλύτερους σε ένα ξεφάντωμα που κράτησε έως τις πρώτες  πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Φλώρος, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ.κ Χρήστος Μπουγάδης, Βασίλης Σκρουμπέλος, Χρήστος Κανακάκος και Νίκος Βλήτας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μαγούλας κ. Δημήτρης Αργειτάκος και Περιβολίων κ. Γιώργος Κουρεμπής, καθώς και οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Πικουλιανίκων κ. Κώστας Βαχαβιώλος, Κοκκινόραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας και Λογγάστρας κ. Γιάννης Κωνσταντινάκος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Περικλής Σταυράκος και τα μέλη του Δ.Σ. Τζίνα Σαμπανίδη, Βαγγέλης Καλιούπης, Δημήτρης Βελώνης και Κώστας Κοκκίνης ευχαριστούν θερμά το ΝΠΠΠ του Δήμου Σπάρτης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, τους χορηγούς, τους δωροθέτες καθώς και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου οι οποίοι με την εθελοντική τους εργασία και το κέφι τους συνέβαλλαν στην επιτυχία του πανηγυριού.

Τέλος, ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες του Δ.Σ. σε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στις  εκδηλώσεις και την έμπρακτη  στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και τους εύχονται η Παναγία η Λαγκαδιώτισσα να είναι πάντοτε δίπλα τους.

Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΠΑΡΟΡΙ 2011»