«Δίαυλος»


«Δίαυλος» - Με επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας «Δίαυλος», πραγματοποίησε την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 όπως είχε προγραμματιστεί, σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, στο Πάρκο του ΟΤΕ στην Σπάρτη.

Παρά τον άστατο καιρό, η  εκδήλωση ξεκίνησε με ποδηλατοπορεία που είχε διοργανώσει η ποδηλατική ομάδα 3Π (Ποδήλατο, Πόλη, Περιβάλλον), διάρκειας 1,5 περίπου ώρας, στην οποία συμμετείχαν όσοι πολίτες επιθυμούσαν φορώντας τα T-shirts του Διαύλου, με συνοδεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας και της Τροχαίας Σπάρτης.

Παράλληλα στο χώρο του Πάρκου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, διεξήγαγε σειρά παιχνιδιών και ζωγραφική για παιδιά, στα οποία συμμετείχαν όσα παιδιά βρέθηκαν εκεί με μεγάλο ενθουσιασμό.

Με το τέλος της ποδηλατοπορείας , πραγματοποιήθηκε συναυλία με εφηβικό μουσικό σχήμα από το Band Program του Ωδείου Μελοποιία που κράτησε  συντροφιά στους παρευρισκομένους με ροκ μελωδίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα  Επιστημονικά Στελέχη του Κέντρου, θα θέλαμε να αποδώσουμε θερμές ευχαριστίες  στον Δήμο Σπάρτης, στην ποδηλατική ομάδα 3Π, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Ωδείο Μελοποιία, τον Ερυθρό Σταυρό – Περ/κο Τμήμα Σπάρτης, την Ελληνική ομάδα Διάσωσης Λακωνίας για την παρουσία και συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης καθώς και την Biofresh για την ευγενική χορηγία των χυμών. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς επικοινωνίας που επικοινώνησαν την συγκεκριμένη εκδήλωση στο κοινό  της πόλη μας, ώστε να ενημερωθεί και να συμμετέχει.

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε Λακωνίας «Δίαυλος»

Τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr ήταν ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των εκδηλώσεων