Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στη Σπάρτη

Συνελήφθησαν, στις 27.5.2015 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 32 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη, λίγες ώρες αργότερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ακόμη ένας (1) 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την χρήση ηρωίνης και στα οποία υπήρχαν υπολείμματα ηρωίνης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για καταδικαστικά έγγραφα στη Σπάρτη

Συνελήφθησαν, στις 28.5.2015 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, σε δύο (2) περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 40 και 33 ετών αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμες αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για το αδίκημα της κλοπής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.