Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας


Εκλέχθηκαν οι Λάκωνες Σύνεδροι για το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ανακοινώνει ότι :

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη τη Λακωνία, οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των Συνέδρων του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί από 5 – 7 Ιουνίου 2015 στην Αθήνα.

Η προσέλευση των συμπολιτών μας, Μελών και Φίλων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στην κάλπη, υπήρξε μαζική και ο αριθμός των εννιακοσίων οκτώ ( 908 ), συνολικά ψηφισάντων στις πέντε κάλπες της Λακωνίας, εγγυάται ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανασυστήσει σύντομα τις πολιτικές γέφυρες επικοινωνίας με τις δυνάμεις των τοπικών κοινωνιών και ως σύγχρονο προοδευτικό σοσιαλιστικό κόμμα θα μετεξελιχθεί σε πόλο συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς.

Με τη δύναμη των Μελών και Φίλων του, θα αποκτήσει τον νέο βηματισμό του για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης και θα συμβάλλει υπεύθυνα και αποφασιστικά στις εξελίξεις μιας εξαιρετικά ρευστής πολιτικής κατάστασης, λόγω του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας.

Από την κάλπη εκλέχτηκαν συνολικά 42 Σύνεδροι οι οποίοι κατά Δημοτική Οργάνωση είναι με αλφαβητική σειρά οι ακόλουθοι :

Στη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Σπάρτης, ψήφισαν 313 και εκλέγονται οι :

ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Νάγια), ΔΑΒΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΗΛΙΑΔΗ ΛΥΓΕΡΗ, ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΜΕΝΕΓΑ  ΑΝΤΩΝΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΣΑΜΟΥΛΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΚΟΥΠΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΧΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Στη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ψήφισαν 116 και εκλέγονται οι : ΚΑΜΙΤΖΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΝΙΑΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΚΗ, ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ, ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Στη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Ευρώτα, ψήφισαν 205 και εκλέγονται οι :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ  ΑΝΘΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑΞΙΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Στη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Μονεμβάσιας, ψήφισαν 250 και εκλέγονται οι :

ΑΛΕΞΑΚΗ ΛΥΓΕΡΗ (ΛΙΛΗ), ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΟΥΒΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΕΪΤΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΧΟΥΣΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ.

Στη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Ελαφονήσου, ψήφισαν 24 και εκλέχθηκε η :

ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ

Ως θεσμικοί Σύνεδροι συμμετέχουν αυτοδίκαια οι :

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΟΥΦΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΛΙΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσήλθαν την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στην κάλπη και στήριξαν με την ψήφο τους την προοπτική και τη συνέχεια της παράταξης, ιδιαίτερα δε τα Μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών και των στελεχών των Δημοτικών Οργανώσεων του Νομού, που διεκπεραίωσαν άριστα μια ακόμα εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ.