Μουσικό Σχολείο Σπάρτης


Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δώρισε μουσικά όργανα στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης

Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης δέχτηκε με χαρά και απέραντες ευχαριστίες το πρώτο μέρος της δωρεάς μουσικών οργάνων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με μια γενναιόδωρη κίνηση δωρεάς παραχώρησε στα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας μουσικά όργανα. Για το σκοπό αυτό η υπεύθυνη στον τομέα, κ. Ελίνα Κλαριδοπούλου από 21-10- 2014 είχε επισκεφθεί το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης, ανίχνευσε με το δικό της τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης και μετά από συζητήσεις με τη διεύθυνση και τους καθηγητές μουσικής προέβη σε δωρεά, ύψους 40.978 € προς το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.

Οι απαιτήσεις του Ιδρύματος είναι να τοποθετηθεί στο εσωτερικό του σχολείου αναμνηστική πλακέτα δωρεάς και να χρησιμοποιηθούν αυτά προς το σκοπό της βελτίωσης της μουσικής εκπαίδευσης της χώρας μας.

Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης απευθύνει την ευγνωμοσύνη του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δεσμεύεται να αξιοποιήσει αυτήν τη δωρεά, επ’ ωφελεία της μουσικής εκπαίδευσης των μαθητών του και όχι μόνον.

Ιδιαίτερα, μετά την εδραίωσή του στο δικό του, κτιριακό συγκρότημα, στην περιοχή Κλαδά με τις κατάλληλες υποδομές  υπόσχεται να τα αναδείξει σε ειδικά προσαρμοσμένη για την απόδοση ευχαριστιών προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πολιτιστική  εκδήλωση.

Η Διευθύντρια

Αργειτάκου Αγγελική, Φιλόλογος - Θεατρολόγος