ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2015


Κάθε προσδοκία ξεπέρασε ο χθεσινός αγώνας (26/4/2015) ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2015 που πραγματοποιήθηκε στη πόλης της Σπάρτης. Ο Δήμος Σπάρτης είναι ένας Δήμος που με κάθε ευκαιρία φροντίζει και επιβεβαιώνει την αγάπη του για τον αθλητισμό και πολύ περισσότερο για το πολιτισμό και για το περιβάλλον.

Το σύνθημα του φετινού γύρου ήταν «Γύρος της Σπάρτης – Καθαρός Δήμος – Όμορφη Πόλη – Τρέχουμε – Ανακυκλώνουμε – Διαλέγουμε στη πηγή – Θέλουμε το Δήμο μας καθαρό».

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος πάνω από 1000 άτομα τόσο δημότες του Δήμου Σπάρτης όσο και άλλων Δήμων, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Η ηλιόλουστη Σπάρτη γέμισε με εκατοντάδες χαμογελαστά πρόσωπα όχι μόνο των συμμετεχόντων του αγώνα αλλά και με εκείνων που βγήκαν στο δρόμο για να χειροκροτήσουν τους αθλητές .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του αγώνα. Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Ευχαριστούμε τόσο τους χορηγούς μας : COSMOTE, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, BORSALINO–K ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, A FOODS – K. ΖΑΒΑΛΗ, Α GROUP – Κ. ΑΛΙΚΑΚΟ, Κ. ΣΠΥΡΑΚΗ, Κ. ΒΕΚΡΑΚΟ.

Όσο και τους εθελοντές , τους φοιτητές του Πανεπιστήμιου¨Τμήμα Οργάνωσης Και Διαχείρισης Αθλητισμού καθώς και όλο τον κόσμο που συμμετείχε¨.

Ο αριθμός των τερματισάντων ανήλθε στους 804 εκ των οποίων 411 ήταν άνδρες και 393 γυναίκες.

Εκ του Δήμου Σπάρτης