ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2015


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Γύρος της Σπάρτης  2015"

Σας γνωρίζουμε, ότι ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, προκηρύσσει, Αγώνα Δρόμου με τίτλο "Γύρος της Σπάρτης – Καθαρός Δήμος – Όμορφη Πόλη – Τρέχουμε – Ανακυκλώνουμε – Διαλέγουμε στη πηγή – Θέλουμε το Δήμο μας καθαρό".         

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στη Σπάρτη.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΩΡΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00  π.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Οδός Λυκούργου, Ορθίας Αρτέμιδος, Τριακοσίων, Λεωνίδου, Λυκούργου.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 3.300μ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Οδός Λυκούργου, Κεντρική Πλατεία Σπάρτης.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Οδός Λυκούργου, Κεντρική Πλατεία Σπάρτης.

ΕΠΑΘΛΑ: θα απονεμηθούν στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας κύπελλο και μετάλλιο, ενώ στον δεύτερο και τρίτο κάθε κατηγορίας  μετάλλιο, από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης, και αναμνηστικό δίπλωμα σε όσους τερματίσουν.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Όλοι πρέπει να φέρουν καρφιτσωμένο στο στήθος το καρτελάκι με το χρώμα που αντιστοιχεί στην κατηγορία τους, συμπληρωμένο υπεύθυνα από τους ίδιους, με τα ακριβή στοιχεία τους ευανάγνωστα.  

Καρτελάκια συμμετοχής θα δίνονται και την ημέρα του αγώνα, ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, δύο ώρες νωρίτερα στην Κεντρική Πλατεία, από την Γραμματεία.

ΠΕΡΙΒΟΛΗ: Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αθλητική περιβολή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Τα καρτελάκια θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα και καρφιτσωμένα στο στήθος των συμμετεχόντων.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό με δική τους φροντίδα.

                                                                                         Με Εξαιρετική Τιμή

                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

                                                                                        ΣΑΒΒΑΣ  ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ