Αστυνομικό Δελτίο


Ανατροπή τρακτέρ με θανάσιμο τραυματισμό 70χρονου

Στις 14.4.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, γεωργικός ελκυστήρας που χρησιμοποιούσε 70χρονος ημεδαπός για την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων και στη συνέχεια στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης, όπου λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Επίσης,

Συνελήφθη, σήμερα στις 14.4.2015 το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ένας (1) 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μολάων, για κλοπή.

Επίσης,

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οίκημα ημεδαπού, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 25.3.2015 έως την 3.4.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος μίας (1) 50χρονης ημεδαπής και ενός (1) 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.