Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος


Πρωταθλητής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας 2015 αναδείχτηκε αθλητής του Σπαρτιατικού Γ.Σ

Πρωταθλητής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας για το 2015 αναδείχτηκε ο αθλητής του Σπαρτιατικού Δημητρόπουλος Βασίλης στην κατηγορία παίδων στα αγωνίσματα χρονομέτρου και αντοχής  στους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου που διεξήχθησαν το Σάββατο 7/3/2015 και την Κυριακή 8/3/2015 στην Πάτρα.

Ο έτερος παίδας ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Χριστάκος Δημήτρης στο αγώνισμα της αντοχής  ήρθε 2ος και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Το περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη με τη συμμετοχή 140 αθλητών από τους συλλόγους Π.Ο. Πάτρας,  Κ. Αχαγιάς, Διαγόρα Αιγίου, Π.Ο. Τρίπολης, Μεσσηνιακού, Α.Σ. Πύργου, Κορινθιακού, ΟΦΠ Ιωαννίνων, ΑΕΚ Τρίπολης και Σπαρτιατικού στη περιοχή του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Επίσης σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα την Κυριακή 1/3/2015 οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού πρωταγωνίστησαν σε όλες τις κατηγορίες και συγκεκριμένα ο Παπαστάθης Κώστας ήρθε 1ος στους εφήβους, στην κατηγορία των παίδων 1ος ο Χρηστάκος Δημήτρης και 2ος ο Δημητρόπουλος Βασίλης, ενώ στη κατηγορία των παμπαίδων 1ος ήταν ο Αναστασόπουλος Κώστας 2ος ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης, 3ος ο Σουλτάνης Γιαννης  και 4ος ο Κωνσταντάκος Βασίλης

Κοντά στους αθλητές του Σπαρτιατικού βρέθηκαν οι προπονητές Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος.

Τέλος την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στο Σαϊνοπούλειο άλσος διασυλλογικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας στις κατηγορίες παίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι, ενώ αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.