Απόκριες 2015


Η Αποκριάτικη Εκδήλωση του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης


Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, το Σάββατο 21/02/2015 στη Σπάρτη.

Φέτος με διαφορετικό, ανάλαφρο ύφος, αλλά με κάθε επισημότητα, ο ΜΟΣ επέλεξε το κέντρο της πόλης για να βρεθεί στο επίκεντρο της διασκέδασης! Το κέφι, ο χορός, το ξέφρενο γλέντι και τα ευφάνταστα μασκαρέματα, αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνταγής πολλών ετών. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού, ήταν υπεράνω προσδοκιών. Δεκάδες μασκαράδες  με πολύ μεγάλη ποικιλία σε πολύχρωμες στολες και ευφάνταστες μεταμφιέσεις, παραβρέθηκαν και διασκεδασαν!

Η μικτή χορωδία τραγούδησε ποικιλία καρναβαλικών τραγουδιών, μέσα στο κλίμα των ημερών, με τη συνοδεία εγχόρδων και κρουστών, από τους μουσικούς Γιάννη Ισμιρνιόγλου, Μιχάλη Μαντά και  Βασίλη Γάββαρη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καριώτη.

Οι παρευρισκόμενοι, απήλαυσαν το όμορφο πρόγραμμα της χορωδίας, τα διασκεδαστικά σκετσάκια, την πλούσια, γευστική ποικιλία finger food, που προσφερόταν μαζί με το ποτό ή το κρασί και φυσικά χόρεψαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με το πλούσιο αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα!

Φυσικα, μια τόσο επιτυχημένη βραδιά, δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη χορηγία των εκλεκτών φίλων του ΜΟΣ. Και μια ανώνυμη χορηγία, από εξαιρετικούς φίλους του Ομίλου, που πάντοτε στηριζουν με αγάπη τις προσπάθειες του.