Βλάχικος Γάμος Δαφνίου

Βλάχικος Γάμος στο Δαφνί του Δήμου Ευρώτα - Για μία ακόμη φορά η διασκέδαση και η ψυχαγωγία θα έχει προορισμό το Δαφνί του Δήμου Ευρώτα

Ο Βλάχικος Γάμος του Δαφνίου μετρά πάνω από 50 χρόνια διοργάνωσης και παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα της Λακωνίας.
Κατά τη διάρκεια του δρώμενου εκτυλίσσονται απίθανοι σατιρικοί διάλογοι μεταξύ των οικογενειών του γαμπρού και της νύφης σχετικά με τα παιδιά τους, την κοινωνική τους θέση και την προίκα. Οι συμμετέχοντες φορούν αυθεντικές παραδοσιακές στολές. Μετά τη λήξη της παράστασης, ακολουθεί γλέντι και χορός γύρω από μια μεγάλη φωτιά στην πλατεία του χωριού.
Γι'αυτό λοιπόν την Καθαρά Δευτέρα 11/3/2019 και ώρα 16:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δαφνί του Δήμου Ευρώτα!
=====















