Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος


Με επιτυχία το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους


Την Κυριακή 15-2-2015 στο Κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου Μολάων διεξήχθη από την Τ.Ε.  Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α. το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος έτους 2015 με τη συμμετοχή 150 περίπου αθλητών.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας κος Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης (ο οποίος έκανε και την έναρξη), ο Αστυνομικός Δ/ντης κος Μαρουδάς Γεώργιος, ο Δ/κτης του Α.Τ. Μολάων κος Γιάννου Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος κος Κανελλόπουλος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κος Κοντοσταθάκος Ευθύμιος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού Δ. Μονεμβασίας κος Κολλιάκος Ιωάννης, η Πρόεδρος του Ν. Π. Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς κα Αλειφέρη Παναγιώτα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μονεμβασίας κ.κ. Χαραμή Αλεξάνδρα, Ρεπαπίνου Ζωή και Σπυριδάκου Θεοδούλη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κος Καρούνης Μιχάλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου κος Ιωάννης Λάγγης.

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι : ο "Νικοκλής" με προπονητή τον Φελλούρη Ιωάννη , ο "Πανλακωνικός" με προπονήτρια την Κατσουρίνη Χαίδω, ο "Πράξανδρος" με προπονητή τον Κοντάκο Αναστάσιο, το "Υπερτελέατον" με προπονητή τον Συρμαλή Νικόλαο, ο "Α.Σ ΝΕΠΟΛΗΣ" με προπονητή τον Μανωλάκο Ηλία, ο "ΑΣ. Φορονεύς Άργους" με προπονητή τον Καραμούζο Αλέξανδρο, η "Καλλιπάτειρα" με προπονητές τις κ.κ. Στρατάκου Γρηγορία & Παπαχρηστοφόρου Χριστίνα και ο "Α.Σ. ΑθΛΗΤΗΣ" με προπονητή τον Γρίβα Ιωάννη.

Η Τοπική Ένωση Πελοποννήσου ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους, τους αθλητές, τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτές, τους γονείς και τους φιλάθλους για την παρουσία τους και δίνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές του που πρώτευσαν σε πολλές κατηγορίες παλαισμάτων και αγώνα Παγκρατίου .

Ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ελλανοδίκες (διαιτητές) και τις γραμματείες των παλαίστρων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των μικρών αθλητών που τους συμπαραστέκονται σε κάθε δραστηριότητά τους καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την φιλοξενία της ανακοίνωσής μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ