Αστυνομικό Δελτίο


Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών σε καταστήματα στη Σπάρτη

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί - Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε καταστήματα, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (16.2.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 33 και 31 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (15.2.2015) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα-πρατήριο άρτου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης τους εντόπισαν χθες το μεσημέρι και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.2.2015 έως και την 15.2.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας, διέρρηξαν πέντε (5) καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και ακόμη ένα (1) κατάστημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.