Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης


Εκδήλωση αγάπης στο Θεολόγο για τους τροφίμους του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης


Μια πρωτότυπη όσο και αξιέπαινη εκδήλωση αγάπης πραγματοποίησαν τα μέλη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου, το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου 2015 στο όμορφο και γραφικό χωριό του Πάρνωνα, το Θεολόγο, που αποκαλείται το ‘’μπαλκόνι της Λακωνίας’’.

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, εφημέριος Κοκκινόραχης και Πρόεδρος του Φιλοπτώχου Ταμείου Θεολόγου π. Συμεών Παπαγεωργίου και οι κυρίες του χωριού, δεξιώθηκαν τους τροφίμους του Ασύλου Ανιάτου Σπάρτης στην ταβέρνα που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας, προσφέροντάς τους απλόχερα αγάπη και χαρά. Τους τροφίμους συνόδευαν ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Ιωάννης Προφύρης, εργαζόμενοι του Ασύλου Ανιάτων καθώς και ο Πρόεδρος του ‘’Κληροδοτήματος Σαραντόπουλου’’ κ. Βασίλειος Παπαγιαννόπουλος.

Νωρίτερα στον Ενοριακό Ιερό Ναό έγινε δέηση για τους τροφίμους του Ιδρύματος και στη συνέχεια τους προσφέρθηκαν δώρα, που τους ευχαρίστησαν ιδιαίτερα. Κατά τον συγκινητικό αποχαιρετισμό, οι κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου Θεολόγου υποσχέθηκαν να ξανακαλέσουν τους εμπερίστατους αυτούς συνανθρώπους μας το Kαλοκαίρι, ώστε να τους δεξιωθούν στην όμορφη πλατεία του χωριού κάτω από τα πλατάνια.