Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


''Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος'' από την Δρ. Γεωργία Κακούρου-Χρόνη την Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του "Οινοκράτη" και ώρα 17:00.

Από την έναρξή του τον Νοέμβριο του 2013, μέχρι και σήμερα, το «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» επισκέφθηκε συνολικά 19 Δήμους της Αττικής, ενώ 7.350 πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στις περίπου 67 καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και δημιουργικές δράσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος, ενισχύοντας και ανανεώνοντας τις σχέσεις τους με τον Πολιτισμό, την Παιδεία και το Περιβάλλον.

Η Σπάρτη, για πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνεται σε μία από τις 23 πόλεις, όπου το πρόγραμμα θα λάβει χώρα. Στο πλαίσιο υλοποίησής του θα ενεργοποιηθούν παράλληλες καινοτόμες δράσεις από τοπικές ομάδες.

Το Πρόγραμμα «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και τον οργανισμόFuture Library (www.futurelibrary.gr) και την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).