ΕΚΛΟΓΕΣ 2015


 

Το πολιτικό μήνυμα της Ελισάβετ Ιακωβίδου, υποψήφιας Βουλευτή Λακωνίας με το ΠΟΤΑΜΙ

Γιατί ψηφίζω ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΕΠΕΙΔΗ  το ποτάμι είναι ένα νέο κίνημα που ωρίμασε μέσα από πολίτες με πολιτική συνείδηση και τους ίδιους προβληματισμούς με τους υπόλοιπους ανθρώπους και οι οποίοι είδαν τη ζωή τους να αλλάζει προς το χειρότερο από τη μια μέρα στην άλλη.

Εκφράζει εμάς και ως εκ τούτου πλαισιώθηκε από εμάς. Είναι ένα κίνημα που δημιουργήθηκε από άτομα που έχουν δοκιμαστεί στη ζωή μέσα από την εργασία, δεν έχουν παρελθόν στην πολιτική αλλά έχουν έντονο πολιτικό προβληματισμό. Είναι οι φωνές όλων των αγανακτισμένων Ελλήνων που βράζουν χωρίς όμως να επιδίδονται στο λαϊκισμό αλλά προσπαθούν μέσα από τη κοινωνική τους θέση να στηρίξουν μια αλλαγή, μια ανατροπή. Γιατί αν δεν ανατραπούν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα οι επιπτώσεις στο πολιτικό κοινωνικό σκηνικό θα είναι επιζήμιες για όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και δίνει την ευκαιρία σε όλους να καταθέτουν ελεύθερα τις απόψεις και προτάσεις τους μέσα από ανοικτό διάλογο ώστε να βρεθεί από κοινού μια λύση. Πρεσβεύει κυρίως τη Δημοκρατία στη πράξη ώστε ν’ αλλάξουμε όλοι μαζί τα πάντα χωρίς ωστόσο να γκρεμίσουμε τη χώρα! Εμπνέει την αγάπη και το σεβασμό για τον τόπο μας και αγωνίζεται συνεχώς χωρίς μεγαλεπήβολες υποσχέσεις.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ συμβολίζει την αέναη κίνηση χωρίς να μένει ποτέ στάσιμο. Πάντα κυλά συμπαρασύροντας τους πάντες στο διάβα του χωρίς να λιμνάζει διατηρώντας τις κοίτες του καθαρές και διάφανες ώστε να μπορεί ο καθένας να κολυμπήσει μέσα του. Ενώνεται με όλους τους παραπόταμους και γίνεται γόνιμο στο δέλτα του!

Γι’ αυτό στηρίζω το ΠΟΤΑΜΙ γίνομαι ένα μαζί του ώστε να δημιουργηθεί στη χώρα μου μια τρίτη πολιτική δύναμη, ένας σημαντικός ρυθμιστικός παράγοντας που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό και θα ισορροπήσει τις ανισότητες επιδιώκοντας το εθνικό συμφέρον!