ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ 2011: 50 χρόνια θεσμός.


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ 2011


Το Καρναβάλι Κροκεών, ένας θεσμός άρρηκτα συνυφασμένος με την παράδοση και την επικαιρότητα, κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια και σας θέλει όλους κοντά του.

Οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Παρασκευή 4 Μαρτίου: Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών θα λάβει χώρα φέτος στο κατάστημα του Ν. Τσάλτα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό σε ένα γλέντι με λαϊκή ορχήστρα.

Σάββατο 5 Μαρτίου: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού-Νηπιαγωγείου διοργανώνουν πάρτυ-μασκέ για τους μικρούς μας φίλους στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών. Μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά, προσφέροντάς τους πολύ χορό, κέφι και διασκέδαση.

 Κυριακή 6 Μαρτίου: Η έναρξη έχει οριστεί για τις 4 το μεσημέρι με τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου σε ευρωπαϊκούς χορούς. Θα ακολουθήσει η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και πεζών η οποία θα κλείσει με την ρίψη βεγγαλικών. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην κεντρική πλατεία και στις 7 το βράδυ θα γίνει η κλήρωση του λαχείου που φέτος θα χαρίσει σε έναν τυχερό ένα αυτοκίνητο.

Το Καρναβάλι Κροκέων συνεχίζει παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα και είναι κοντά μας χαρίζοντας σε όλους γέλιο και διασκέδαση.

Σας περιμένει όλους!

                                                               ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!