Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά & Ενορία Καραβά


Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης

Σε μια κοινή πρωτοβουλία προχώρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, παραμονή των εορτών, η Ενορία Καραβά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά συγκεντρώνοντας ρούχα και τρόφιμα με σκοπό να προσφερθούν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Με κοινή ανακοίνωση οι δύο φορείς του όμορου της Σπάρτης οικισμού απηύθυναν γενικό κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης, τόσο εντός όσο κι εκτός των ορίων του οικισμού.

Αρκετοί συντοπίτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία και προσέφεραν, άλλοι από το περίσσευμά τους κι άλλοι από το υστέρημα τους, στηρίζοντας έμμεσα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δίνοντας ταυτόχρονα παραδείγματα ανθρωπισμού.

Έτσι, συγκεντρώθηκαν αξιοσέβαστες ποσότητες ρουχισμού και τροφίμων - καθώς και λίγα παιχνίδια - τις οποίες τα μέλη του Συλλόγου και ο Εφημέριος της Ενορίας παρέδωσαν τόσο στο «Βοήθεια στο σπίτι» της Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης, όσο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σπάρτης. Η παράδοση των αγαθών πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Τρίτης 20 Ιανουαρίου 2015.

Η Ενορία Καραβά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά ευχαριστούν όλους εκείνους που ανωνύμως συμμετείχαν στην κοινή τους πρωτοβουλία, οι οποίοι είναι άξιοι πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων!

Ευχή όλων μας είναι ο τόπος και η χώρα μας να ευημερήσουν το συντομότερο, ώστε να μειωθεί ή και να εξαλειφθεί η ανάγκη πραγματοποίησης τέτοιου είδους κοινωνικών δράσεων…