Θανάσης Δαβάκης - Υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας


Λίγα λόγια από καρδιάς ...

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου διεξάγονται κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες για τη χώρα και το λαό μας. Ποτέ άλλοτε σε καιρό ειρήνης δεν πιέσθηκε τόσο η κοινωνία, η οικονομία, η ψυχολογία, τα πάντα. Τα τελευταία χρόνια έμοιαζαν ατελείωτα. Και εκεί που η ελπίδα ξανάρχισε να ζωντανεύει εξαιτίας της σταθερής πορείας που είχε χαράξει η Κυβέρνηση κάνοντας πολλά σε δυόμιση χρόνια για να φθάσουμε τόσο κοντά στην τελική λύτρωση, η αξιωματική αντιπολίτευση και όλοι αυτοί που τη στήριξαν σέρνει τη χώρα σ' αυτές τις εκλογές, ενώ ο λαός μας δεν τις θέλει.

Είναι αυτοί που κερδοσκοπούν πολιτικά με την επιδείνωση της κατάστασης ενώ αυτά που τάζουν δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα. Μιλάνε για διαγραφή του χρέους και γίνονται "άξιοι" συνεχιστές του ολέθριου "λεφτά υπάρχουν" που τόσο πληρώσαμε.

Δημοκρατία σημαίνει αλήθεια και ευθύνη.

Αλήθεια στο λαό και ευθύνη απέναντι στο εθνικό συμφέρον!

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς ζητούμε αυτή την τεράστια ευθύνη.

Να σηκώσουμε οριστικά την γονατισμένη χώρα μας όρθια και να μην επιτρέψουμε στις δυνάμεις του λαϊκισμού, του χάους, του μίσους και της χρεοκοπίας να επωφεληθούν από το βαθύ και δικαιολογημένο παράπονο του λαού μας.

Δεν πρέπει να πάνε χαμένα όλα αυτά που ο λαός μας με τεράστιες θυσίες πέτυχε.

Μόνο η σταθερότητα και η ανάπτυξη θα αλλάξουν τα πάντα.

Δίνω το παρόν σ' αυτή την πρωτόγνωρη όσο και κρίσιμη πολιτική μάχη και απευθύνομαι σε όλους τους Λάκωνες για να ζητήσω τη στήριξή τους.

Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που με ξέρουν και τους ξέρω καλά, αφού έχουμε δεσμούς κοινών αγώνων για τον αγαπημένο τόπο, τη Λακωνία μας!

Θανάσης Δαβάκης